Konkurrencen er slut. Vinderen er blevet kontaktet.
Gavekortet er sponsoreret af Café Stuen Th. 
Det er blevet konkurrencetid hos Filibaba! 
På højkant har vi et gavekort på 250 kroner til Stuen Th på Trøjborg. 
Det er nemt at deltage, og der er sublim mad som gevinst, så vi vil opfordre alle til at smide et lod i puljen. Længere nede i indlægget fremgår det mere specifikt, hvordan man deltager, men inden vi når dertil, vil jeg gerne bruge lidt spalteplads på at fortælle om Stuen Th. For mig er det nemlig ikke hvilken som helst café. 

Morgenpakken frister med en hjemmebagt, langtidhævet grovbolle med ost og pølse. Minibirkes, solbærmarmelade, spejlæg og en valgfri juice + kaffe/te. Det hele får du til den nette sum af 105 kroner. 

Det skyldes, at jeg selv arbejder i den 70'er inspirerede tidslomme med navnet Stuen Th. Det har jeg gjort siden, jeg befandt mig i et limbo mellem universitetet og Journalisthøjskolen, og efterfølgende har jeg heldigvis fået lov til at blive hængende som studie-jobber. 
Derfor er jeg nok også en smule biased, når jeg fortæller om cafeen. At den er ualmindeligt hyggelig, og at kagen sidder lige i skabet. At vi prioriterer økologi og kæmper for mindre madspild. At vores oste er lidt bedre end andre gode oste, og at vores hjemmebagte brød alene er et besøg værd. 
Det er vel den slags ting, man fortæller, når man er stolt af- og står inden for det, man laver. 
Og det gør jeg. Virkelig. 
  Men før jeg blev ansat, var Stuen alligevel min stamcafé og som oftest det sted, jeg valgte, når jeg gerne ville uden for lejligheden for enten at studere eller sludre med en ven. 
Atmosfæren er hjemlig og støjniveauet lavt, så man kan sidde og fordybe sig, imens man drikker god cappuccino og lytter til Billie Holiday eller Stan Getz. Desuden er der wifi, overkommelige priser selv for SU-folket, og der er lækre øl fra Humleland, hvis stemningen er til andet end kaffe. 

Klassikeren består af et skønt sammensurium af oste og pølser, frugt og grønt, nødder, hjemmelavet aioli og pesto, syltede sager og hjemmebagte rugbrødschips. 180 kroner koster et bræt til to personer. 

Stuen Th får min varmeste anbefaling, og det er med jævnt stor optur, at vi nu uddeler et gavekort til en heldig Filibaba-læser. 
Hvis du tænker, at sådan et kunne kaste lidt kulør på dit efterår, skal du følge instruksterne nedefor og ellers bare satse på, at du er født under en heldig stjerne.
... Og hvis du er særligt heldig, kan du måske endda finde mig bag baren. Altid smilende og på en travl dag også dejligt rød i hovedet. 

Vind et gavekort på 
250 kroner til cafe Stuen Th på Trøjborg 

Sådan gør du: 
1) Like Stuen Th på Facebook.
2) Like like Filibaba på Facebook og skriv i en kommentar på opslaget (her), hvem du ville hive med på café, hvis du vandt.

Vi udtrækker en vinder torsdag den 22. november, og vinderen vil blive kontaktet direkte af os. 
Held og lykke, venner! 


Måske vil du også synes om...

TILBAGE TIL TOPPEN